Word ‘Vriend van Kerst in het Julianapark’

Kerst in het Julianapark wordt mogelijk gemaakt voor en door Zuilenaren. Door bewoners en ondernemers. Door ondersteuning door middel van tijd, energie en geld blijft het elk jaar een feest voor iedereen, ongeacht achtergrond of portemonnee.

Om Kerst in het Julianapark financieel mogelijk te maken zijn wij naast bijdragen van de Gemeente Utrecht en fondsen steeds meer afhankelijk van andere inkomsten. Vanaf dit jaar is het daarom mogelijk om Vriend van Kerst in het Julianapark te worden als je het project een warm hart toe draagt en graag wil dat er nog veel edities mogen volgen. Dit kan als ondernemer of als particulier.

Ben je bezoeker?

Ben je bezoeker van Kerst in het Julianapark of een bewoner van Zuilen en draag je ons een warm hart toe? Door een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage kun je ons helpen om elk jaar weer een fantastische editie neer te zetten! We houden je op de hoogte van het laatste nieuws, je krijgt jaarlijks een kerstcadeautje voor onder de boom, een kerstborrel in het voorjaar en natuurlijk een kerstkaartje. Wordt vriend of vriendin van Kerst in het Julianapark!

Meer informatie

Ben je ondernemer?

Kerst in het Julianapark telt jaarlijks 2000 bezoekers. Ook online (Facebook, Twitter) hebben we een groot bereik. We werken graag samen met ondernemers en willen een podium bieden om hun bereik en naamsbekendheid te vergoten. Ondernemers kunnen op verschillende manieren ‘Vriend van Kerst in het Julianapark’ worden. Zie jij een match? Wil je meer info? Stuur een mailtje naar ondernemers@kerstinhetjulianapark.nl!