Kerst vieren we samen

Een jaar zonder KihJ…kan natuurlijk niet! Dus zijn we toch gaan nadenken over hoe we kerst kunnen vieren op de 1,5 meter. En daar werd een plan geboren!

Wij een mooie muzikale film voor jullie gemaakt. Deze is te zien vanaf 24 december 20:00.

Ga lekker zitten en geniet!

 

We wensen jullie fijne feestdagen. 🎄

Kerst in het Julianapark: de film

Kerst in het Julianapark 2020

Kerst in het Julianapark door de jaren heen

2019

Het perfecte kerstspel. De regisseurs en acteurs hadden het er maar moeilijk mee. Het dreigde een grote slapstick te worden. Toen werden we verrast door een dans van de wijzen en uiteindelijk zongen we samen met het engelenkoor kindje toe.

2018

Het is feest! Want het is alweer de vijfde editie. Dus de beschermengelen nemen je mee op weg. Want je moet natuurlijk wel zelf de slingers ophangen. Aan de bak dus, met Maria en haar bakvlog met toch een beetje een nare nasmaak. Jozef & Maria op de fiets, burgemeester Herodus, en natuurlijk: de rap van Jozef.

2017

Kerstavond op Zuilen. Een razende reporter neemt ons mee door het mooie Zuilen: Langs Maria met 5 zwangerschapstesten (leuk feitje: De actrice die Maria speelde, was echt zwanger! Ze wist het alleen nog niet..),  langs een gezin waar Buurtteam Zuilen een bezoek brengt en langs een lesje puffen bij de dames van Doula Verloskundigenpraktijk. Want een baby, komt er niet zomaar!

2016

Kerst vier je samen. Samen met de moeder die aan een aangeklede tafel wacht op haar kinderen, met de vrachtwagenchauffeur met twee verstekelingen aan boord. En, samen zongen we: ‘Er is een kindeke geboren op aard..’.

2015

De zoektocht naar de ster: kindsterretjes, sterspelers en Ster Reizen! Maar ook: Maria in en bruidswinkel, spiegeltje spiegeltje aan de wand en mom in balance! Allemaal, op zoek naar de ster. En, kindje Jezus.

2014

De allereerste editie. Toen nog maar 1 avond. Maar wel met die ene mooie scène in de kapperszaak waar er geroddeld werd over zwangere Maria. En met die Romeinse soldaat en het echte paard. Al snel bleek dat 1 avond niet genoeg is om heel Zuilen te herbergen. Het thema van dat jaar: Iets kleins kan iets heel groots betekenen. ‘Een wonder..!’

Help juist nu de voedselbank

Vanwege de gevolgen van het coronavirus zijn er steeds meer gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. Wij gunnen iedereen een feestelijke tijd en daar kun jij aan bijdragen!

Op dit moment is er een grote behoefte aan houdbare en verse producten. Heb jij nog iets over? Kijk dan op de website hoe en waar je de producten kan inleveren.

Voedselbank Utrecht