Veelgestelde vragen

We helpen je graag bij je vraag. Veel gestelde vragen kun je hieronder vinden. Kijk goed of je antwoord hier tussen staat. Mocht dit niet zo zijn maar heb je wel een dringende vraag, neem dan contact met ons op via het formulier.

Op onze Facebook pagina hebben we een speciaal ruilevenement aangemaakt. We raden mensen aan om de kaartjes die ze niet gaan gebruiken, daar aan te bieden!

Op onze Facebook pagina hebben we een speciaal ruilevenement aangemaakt. We raden mensen aan om de kaartjes die ze niet gaan gebruiken, daar aan te bieden! Hou deze oproepen goed in de gaten! Of: Wordt vrijwilliger! Voor verschillende taken zoeken we nog mensen. We proberen alle vrijwilligers de kans te geven om ook de voorstelling mee te maken!

Dat klopt! We vragen geen toegangsprijs, maar je mag na de voorstelling zelf bepalen of en hoeveel je wil bijdragen. Op deze manier blijft het evenement toegankelijk voor elke portemonnee.

Een gemiddelde bijdrage van 5 Euro per persoon zou fantastisch zijn. Het bedrag kan je aan het einde van de voorstelling aan ons doneren.

Ja!De wandeling gaat over vernieuwde en verharde paden. Als je hulp nodig hebt om bij of door het park te komen, dan horen dat graag en kijken we hoe we je kunnen helpen: info@kerstinhetjulianapark.nl

Let wel op dat het een wandeling is van ongeveer een uur. Het is voor de wandelaars dus wel belangrijk dat je goed ter been bent, dat je je warm aankleedt en dat je goede schoenen draagt.

 

Dit jaar hebben we voor het eerst aangegeven dat kinderen onder de 4 jaar ook een kaartje nodig hebben. Als je dat gemist hebt, we zullen je kindje niet buiten het park laten staan, ze mogen gewoon mee.

Nee! Het is niet mogelijk om op de avond zelf ‘aan de poort’ nog een kaartje te krijgen.

Neem je toegangskaart mee en trek goede schoenen en warme kleren aan. De wandeling gaat over de verharde paden van het park en duurt ongeveer een uur.

Na Sinterklaas gaan we beginnen met het toesturen van de toegangskaarten.