Betaalde toegangskaartjes Kerst in het Julianapark 2019

Kerst in het Julianapark is een feest voor iedereen. En dat willen we graag zo houden! Vanaf de eerste editie zijn onze toegangskaartjes gratis om er voor te zorgen dat ons evenement ook toegankelijk is voor mensen met een kleine portemonnee. Hier komt verandering in. Vanaf dit jaar (2019) zullen we een entreeprijs vragen voor Kerst in het Julianapark.

We leggen je graag uit waarom we tot dit besluit zijn gekomen. Er zijn twee belangrijke redenen:

1. Elk jaar blijkt dat, doordat de kaartjes gratis zijn, mensen vaak veel meer kaartjes reserveren dan ze nodig hebben. Om maar zeker te zijn van een plekje. Helaas worden deze kaartjes niet allemaal gebruikt. Daardoor zitten er elk jaar veel mensen zonder kaartje(s) – terwijl er vaak nog wél plek is.

2. Een tweede reden om met betaalde kaartjes te werken is, omdat een project als Kerst in het Julianapark niet gratis is. Het huren van licht en geluid (techniek), tenten en heaters en het eten en drinken voor alle vrijwilligers kost flink wat geld. Om de financiering ieder jaar weer voor elkaar te krijgen, ligt er een grote druk op het team van vrijwilligers dat hier voor verantwoordelijk is. Daarom is het prettig om inkomsten te generen door middel van betaalde kaartjes. Andere inkomsten komen onder andere van de Vrienden van Kerst in het Julianapark, het Initiatievenfonds (Gemeente Utrecht) en sponsoring.

Om er voor te zorgen dat Kerst in het Julianapark een feest is en blijft voor heel Zuilen zullen we dit jaar nog intensiever samenwerken met partners uit de wijk.

Wat kost nu een kaartje?
Vanaf 3 jaar: € 3,50
Kinderen tot 3 jaar: € 2,50
Vanaf 3 jaar met een U-pas: € 1,00
Kinderen tot 3 jaar met een U-pas: 0,50 eurocent

Let op: we kunnen gekochte kaartjes helaas niet terugnemen. Als je helaas toch niet bij Kerst in het Julianapark kan zijn, dan mag je ze op onze Facebookpagina of in het Facebookevenement tegen kostprijs doorverkopen.

Heb je vragen of heb je ideeën over hoe Kerst in het Julianapark een mooie traditie blijft voor heel Zuilen? Stuur een mailtje naar info@kerstinhetjulianapark.nl.